lördag 8 september 2012

Obama och "efterkrigstiden"

Jag fick för några dagar sedan ett mejl som berättar hur Barak Obama och folket kring honom planerar USA:s engagemang i Mellanöstern efter det att Israel utplånats! Han förutsätter stolt att han vinner nästa val och sitter minst fyra år till. När jag först läste det trodde jag inte mina ögon. Jag trodde inte att en ledare av den digniteten kunde vara så okunnig!

Här kan du läsa mer  och ännu mer 

Artikeln handlar om vad Obama's säkerhetsapparat planerar för Mellanöstern efter det att Israel förintats. (!)  USA kommer att ha en aktiv del i denna förintelse - genom att bryta kontakten och alliansen med Israel och lämna Israel åt sitt öde.

Tydligen är det viktigare för dessa människor att ha goda relationer med Irans mullor än med Israel. Hela språket är som ett eko av Ahmadinejad's antisemitiska glåpord. 

Om detta blir politik efter den 6 november i år och de nästa fyra åren, med ursäktande av svag ekonomi (de har just efterskänkt en miljard till Brödraskapets Egypten), då vet vi vad som snart kommer.

Vad säger Guds Ord?


Så säger HERREN, han som har satt solen till att lysa om dagen och månen och stjärnorna till att lysa om natten, i ordnad gång, han som rör upp havet så att dess böljor brusar, HERREN Sebaot är hans namn: Om denna ordning inte längre består inför mig, säger HERREN, först då skall Israels släkte upphöra att vara ett folk inför mig för alltid. Jeremia 31: 35-36

HERREN gör hednafolkens planer om intet, han gäckar folkens tankar. Men Herrens plan består för evigt, hans hjärtas tankar från släkte till släkte. Ps 33:10-11

HERREN, deras Gud, skall frälsa dem på den dagen, ty de är hans hjord, hans folk. De är ädelstenar i en krona, strålande över hans land. Sak 9:16

Både demokraterna och republikanerna har just haft partikonvent. Då lägger man fram en s.k. plattform, ett dokument som beskriver vad man tänker göra de närmaste fyra åren om det partiets kandidat blir vald. För första gången någonsin nämner demokraterna ingenting om Gud eller Israel/Jerusalem i sitt dokument. Man har alltid sagt något om det tidigare men denna gången är allt det borttaget!

Mitt Romney besökte Israel nyligen. Då proklamerade han att Jerusalem är Israels huvudstad.

Får du en stund över? Be för Israel!! Be också för USA att rätt presidentkandidat vinner valet i november.

Herren välsigne din dag
Sten-Åke

Ps. Är Obama muslim? Kolla vad han själv säger här !